MERSİN / TARSUS - Çağlayan İlkokulu

Kas

OKULUMUZ REHPERLİK SERVİSİ TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK 8 KASIM 2021 TARİHİNDE ''EMPATİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ''KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Kas

OKULUMUZUN REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  1-5 KASIM 2021 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ''EMPATİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ'' KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

May

4/B Sınıfı  olarak # hayatına değer kat projesi kapsamında ''Sorumluluk ve Sabır '' etkinliğimizi gerçekleştirdik ve tohumlarımızı toprak ile buluşturduk.

Güler YERLİKAYA

4/B Sınıf Öğretmeni

May

4/B Sınıfı  olarak  # hayatına değer kat projesi  kapsamında   Dayanışma Kolisi  hazırladık ve paylaştık.

Güler  YERLİKAYA

4/B Sınıf Öğretmeni

May

3/ B Sınıfı  proje ''sorumluluk etkinliğimiz'' doğrultusunda bitkilerimizi ektik,umut edip ,bekledik ve başardık.

(Hülya ŞAHİN ÖZÇELİK)

May

3/B Sınıfı  öğrencileri  olarak ''hayatına değer kat projesi kapsamında dayanışma kolimizi hazırladık ve kardeş köy okulumuza gönderdik.(Hülya ŞAHİN ÖZÇELİK)

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kasım Ayı Seminer Sonu Kahvaltı Etkinliğimiz