MERSİN / TARSUS - Çağlayan İlkokulu

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Okuluuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz karneleri ile buluştu.

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı,

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

ATATÜRK'ÜN ARMAĞANI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK  VE ÇOCUK BAYRAMI'INI TÜM SINIFLARIMIZIN KATILIMIYLA  KUTLANTI.

Nis

10 NİSAN POLİS HAFTASI NEDENİYLE ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARSUS POLİS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER.

Nis

Eğitimci Yazar Metin ÖZDAMARLAR,Kütüphaneler Haftası dolayısıyla okulumuzu ziyaret edip,öğrencilerimizle söyleşide bulundu.

Mrt

Anasınıfı Öğretmen ve Öğrencilerimiz KYK Yurdunda kalan misafirlerimizi ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Mrt

Psikososyal Seminerimiz  ve Öğretmen Kurul Toplantımızı,Tüm öğretmen ve İdarecilerin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ock

Diş Hekimleri tarafından Okulumuz öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri verilmiştir.

Ock

Okulumuzun Genel Veli Toplantısı Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

OKULUMUZ REHPERLİK SERVİSİ TARAFINDAN VELİLERİMİZE YÖNELİK 8 KASIM 2021 TARİHİNDE ''EMPATİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ''KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Kas

OKULUMUZUN REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  1-5 KASIM 2021 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ''EMPATİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ'' KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

May

4/B Sınıfı  olarak # hayatına değer kat projesi kapsamında ''Sorumluluk ve Sabır '' etkinliğimizi gerçekleştirdik ve tohumlarımızı toprak ile buluşturduk.

Güler YERLİKAYA

4/B Sınıf Öğretmeni

May

4/B Sınıfı  olarak  # hayatına değer kat projesi  kapsamında   Dayanışma Kolisi  hazırladık ve paylaştık.

Güler  YERLİKAYA

4/B Sınıf Öğretmeni

May

3/ B Sınıfı  proje ''sorumluluk etkinliğimiz'' doğrultusunda bitkilerimizi ektik,umut edip ,bekledik ve başardık.

(Hülya ŞAHİN ÖZÇELİK)