MERSİN / TARSUS - Çağlayan İlkokulu

Çağlayan İlkokulu

Tozkoparan Zahit Mahallesi Gazneliler Caddesi No1 TARSUS/MERSİN
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;Zaman ve mekandan bağımsız,her zaman başarılı olmaya çaba gösterecek,geleceğe şimdiden hazır,21.yüzyıl becerilerine sahip,yaşadığı dünyaya uyumlu,çevresindeki sorunlara çözüm getiren,yaratıcı,ahlaklı,değerlerine sahip,öğrenmeyi seven,yaşadığı vatanı seven bireylerin yetiştirilmek istendği bir devlet okulu olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, çalışanlarının işbirliği ve uyum içinde olduğu,liderlik rollerinin herkesçe benimsendiği bir okul olarak faydalı bireyler yetiştirmek.
08:40 / 14:30
Klima
Karayollları
Yerleşim Yeri