MERSİN / TARSUS - Çağlayan İlkokulu

May

10 Mayıs Cuma günü Okulumuzda Kermes düzenlenecektir.

Tüm Velilerimiz ve Öğrencilerimiz davetlidir...

Mersin Tarsus Çağlayan ilkokulu 4-A sınıfı  Sebiha Akınalp

Keys To Wellbeing Proje panomuz  ve Mutluluk Ağacı Etkinliklerimiz

May

Mersin Tarsus Çağlayan ilkokulu 4-A sınıfı Keys To Wellbeing  projesi Kapsamında geri dönüşüm etkinlikleri yaptı.

Geçmişin Geleceğe Yansımaları Projesi 4/C Sınıfı Sanat çalışmalarımız

Keys To Wellbeing Projesi Geri Dönüşüm çalışmamız

May

Geçmişin Geleceğe Yansımaları Projesi kapsamında 4/C sınıfı olarak ilçemizde bulunan tarihi mekanları ziyaret ettik.

May

Keys To Wellbeing projesi kapsamında 4/C Sınıfı olarak Dünya Mutluluk Gününü kutladık.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ  OKULUMUZ DUYURULAR BÖLÜMÜNDE YAYINLANMIŞTIR

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Sebiha Akınalp in yürüttüğü etwining projesi Reflections of the past on the future  ,Bayrak Tasarımı  etkinlikleri,okul panomuzda sergilenmiştir.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Sebiha Akınalp, Sibel Turan, Güler Yerlikaya'nın yürüttüğü etwining projesi  Reflections of the past on the future (Geçmişin Geleceğe Yansımaları)  Mersin Argenin  2023-2024 Bülteninde Eğitimde İyi Örneklerde yayınlandı.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Okuluuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz karneleri ile buluştu.

Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı,

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Ock

Diş Hekimleri tarafından Okulumuz öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri verilmiştir.

Ock

Okulumuzun Genel Veli Toplantısı Velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.